Nieuws
Nieuws
DB-Admin

Jeugd V.v.DEVO gaat op voetbalkamp!

Mede door de steun van onze sponsoren heeft de kampcommissie Richard en Danny er weer alle vertrouwen in dat dit weer een geslaagd weekendje gaat worden voor de jeugdleden.Wij willen daarom ook al deze sponsoren enorm bedanken. Het kamp staat van Vrijdag 16 t/m zondag 18 juni gepland, net als voorgaande jaren, plaatsvinden op groepsaccommodatie De Kievit in Esbeek. Waar andere verenigingen het jeugdkamp op eigen sportpark organiseren, organiseert DEVO het al tig jaren buitenshuis waar enig vereniging wel jaloers om is. Een weekend waarin jongens en meiden samen met gemotiveerde begeleiding een sportief weekendje met tal van activiteiten tegemoet

Lees verder »
Nieuws
DB-Admin

V.v.DEVO 3 kampioen!

Afgelopen Zondag 21 Mei arriveerde DEVO 3 onder politiebegeleiding rond 11:00uur op het sportpark van Wernhout.Bij winst of een gelijk spel tegen Wernhout 3 is de kampioenschap binnen voor DEVO 3. Om 12:00uur begonnen beide teams aan de wedstrijd en in de 1e minuut raakte Devo 3 maar liefst 3x de paal.Daarna zag je aan Devo kant dat enkele spelers erg gespannen waren. Halverwege de 1e helft kwam Wernhout op een 1-0 voorsprong.Devo 3 probeerde de gelijkmaker te maken, maar tot de rust gebeurde er niks meer. Na een pauze van 15 minuten gingen beide ploegen weer van start.Ongeveer in