Nieuws

Ballenactie
Nieuws
DB-Admin

Ballenactie VVDevo

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een flink kostenpost voor vv DEVO. Daarom komen we in actie!Help je mee om de actie op gang te brengen?   Ga naar de website

Lees verder »
Nieuws
DB-Admin

V.V. DEVO miniveld toernooi 2024

Op 9 mei 2024 is het weer zover. Dan hebben we bij V.V. DEVO weer het welbekende miniveld toernooi. Wil je hieraan deelnemen schroom dan niet om een mailtje te sturen naar devominiveld@gmail.com of loop eventjes langs bij Richard Jongmans en dan komt het helemaal goed. Alvast heel veel succes met de trainingen en de wedstrijden aan alle deelnemende teams.

Lees verder »
Nieuws
DB-Admin

Carnaval bij V.V. Devo

Bij V.V. Devo is er dit jaar tijdens carnaval veel vertier voor jong en oud. Zo hebben we een tienerbal, een Foute Party en de welbekende Devo bal. Al met al mag je deze carnavalsevenementen een voor een niet missen. Hieronder zijn de posters met de verschillende informatie per evenement weergegeven.

Lees verder »
Andy Wierikx
Nieuws
DB-Admin

Devo vindt nieuwe trainer

Andy Wierikx is volgend seizoen de nieuwe trainer van VV DEVO uit Bosschenhoofd. Bij de vijfdeklasser is hij de opvolger van Ferry Jansen. “Wij zien in Andy de juiste opvolger van Ferry gezien zijn ervaring, gedrevenheid en enthousiasme. Tijdens de gesprekken was er meteen een klik en het juiste gevoel van beide kanten. Zowel bestuur als selectie ziet de samenwerking vertrouwen tegemoet”, aldus een reactie van het bestuur. Wierikx trainde eerder bij Alliance Kruisland, Schijf, ODIO, NSV en Vivoo. Dit seizoen is hij trainer van HSC’28, de vijfdeklasser uit Heerle.

Lees verder »
Nieuwjaarsrecepetie
Evenement
DB-Admin

Nieuwjaarsreceptie

Kom jij op 7 januari op 14:30 naar de nieuwjaarsreceptie van V.V. Devo? Tijdens deze dag vind er een 7×7 toernooi plaats van de senioren en is er live muziek van Disco For You en Jan Verschuren en Brandom Bakkum. Zien we jou dan?

Lees verder »
Nieuws
Nieuws
V.V. Devo

Senioren starten competitie op Zondag 24 September!

Start competitie zondag 24 September!

Op zondag 24 September start de competitie voor de senioren teams.

Programma Zondag 24 September:

DEVO 1 – HZ’75 1 14:00uur
Rood Wit 3 – DEVO 2 11:00uur
DEVO 3 – SVC 3 10:30uur
Wernhout 6 – DEVO 4 12:00uur
DEVO Da1 – DIOZ Da1 11:00uur.

Vanaf 14:30uur muziek van Your Choice drive in show!

Lees verder »